Menü
Telefonszám
Kapcsolat

5/6/7 lottószámok


Ki ne ismerné a régóta üzemelő papíralapú magyarországi lottójátékokat. És a friss lottószámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán fellelhetők az Ötös lottó, a Hatos lottó, és a Skandináv lottó esetében az eheti nyertes számok, nyeremények és statisztikai adatok a szokásos heti sorsolásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Kontrollálhatod, hogy a saját számaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni az eddigi Ötös lottó, Hatos lottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó esetén a húzásokon a gömbből kisorsolt lottószámok milyen gyakorisággal fordultak eddig elő az adott lottó történelme során a meghatározott év, vagy az utolsó telitalálat óta eltelt időszakban.
Abban az esetben, ha pillanatnyilag sem Te sem más nem vitte el a jackpotot, akkor a várható nyeremények értékét és halmozódási folyamatát is megszemlélheted egy grafikonon.

Amennyiben nem kizárólag csak a lottó nyerőszámokkal kísértenéd a szerencsét, akkor az aktuális lottó játékokhoz kötődő nyeremény akciók közül is válogathatsz.

Szeretnél kockázatmentesen tippelni? A Skandináv lottó tippjátékunkban megmutatkozik, hogy hétről hétre melyek a játszani vágyók által választott gyakran előforduló nyerőszámok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes heti kézi vagy számítógépes számhúzásokon.

Ha van gondolatod a lottó sorsolásokról, a hozzájuk társított esetleges csalásról, akkor egy nyílt fórumot használva játszva megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő írásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-04-02 17:02

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.