Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Divatos okos óra webáruház. Megfizethető ár, tökéletes minőség.

Címke: sport karóra, okosóra webáruház, eladó karóra

Ajándék javaslatok között az egyik legjobb választás egy egyedi okosóra vagy egy szép nyaklánc ,legyen az ballagás, karácsony, húsvét, születésnap vagy névnap!

Az oraabc.hu online áruházat azoknak hoztuk létre, akik kedvező áron szeretnének minőségi ékszerórát vásárolni saját részre, vagy ajándékba.

Egy trendi óra vagy egy szép női kiegészítő nem csak az időt mutatja, hanem kiemeli is viselőjét. Kínálatunk összeállításánál ezt a szempontot is szem előtt tartva arra törekedtünk, hogy okosóráink már a megjelenésükkel is lenyűgözzék az vásárlóinkat. Nagy gondot fordítunk a széles szín és formaválaszték biztosítására, hogy mindenki megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabokat.

Amennyiben olcsón óhajt minőségi órát vagy egy szép ékszert saját részre vagy ajándékba, a legjobb helyen jár!
Az oraabc webáruház kínálatában megfizethető áron található női, férfi óra, gyermek óra - legyen az mechanikus, karóra, digitális óra vagy a legújabb divatot követő okos óra mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. Divatos minden mennyiségben!
Az karórákon felül ékszer webáruházként is működünk, ugyanis kínálatunkat folyamatosan bővítjük női ékszerekkel, kiegészítőkkel, nyakláncokkal, mert nem szeretnénk tucatnyi azonos típussal elárasztani a piacot.


A mai kedvelt viseletet követve egyre több okosóra jelenik meg a hétköznapi viseletben. Ezzel lépést tartva a mi kínálatunk is folyamatosan bővül. Még több az Eyki divatos karórák honlapján. Kínálatunkban megtalálható okosóra, melybe nem helyezhető SIM kártya, viszont okos telefonnal történő szinkronizálás után a mobilunk funkcióit a csuklónkon levő okos eszközzel vezérelhetjük.

Van köztük olyan, SIM kártya behelyezése után önálló mobil eszközként funkcionálnak és nem szükséges mobiltelefonhoz kapcsolni. Az okosóráról közvetlenül kezdeményezhetünk hívásokat és küldhetünk SMS-t, viszont azok a szolgáltatások amikhez internet szükséges, csak a csatlakoztatott telefonon keresztül érhetők el.

A legmodernebb vonalat azon eszközök képviselik, melyek tudásukban minden tekintetben megegyeznek a ma használt okos telefonokkal.


Többféle fizetési és szállítási mód közül választhat.
Jó nézelődést kívánunk!

Forrás: oraabc.hu, 2016-04-14 11:43

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.