Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Mire jó a Panasonic Aquarea hőszivattyú?

Aquarea hőszivattyúval a korszerű fűtés többé már nem kivitelezhetetlen álom. Temérdeken úgy vélik, hogy egy hőszivattyú beszerzése borzasztóan költséges. Csakhogy egy gyors számítással azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy ez milyen óriási tévedés. Pár év alatt az idejétmúlt fűtés miatt jóval többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy modern hőszivattyú. Lenyűgöző módon az Aquarea T-CAP hőszivattyú mínusz tizenöt fokban is megőrzi maximális hatékonyságát. Ezért jóval hamarabb kifizetődik a hőszivattyúba fektetett pénz

Hőszivattyú - Aquarea hőszivattyús rendszer kiépítése mindig kifizetődő. A hagyományos gázfűtés számlája átlagosan ötven százalékkal lesz olcsóbb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A kedvező árú fűtési költség mellett biztosítja a családi háznak a meleg vizet is. A megspórolt Forint a bankszámlánkon marad.

A korszerű Panasonic hőszivattyút régi fűtési rendszerhez is alkalmazhatjuk. Nem szükséges százezreket félretenni az Aquarea hőszivattyúk beépítésére. A telepítés a jelenlegi padló- és falfűtéses rendszeren keresztül is kivitelezhető. Igazán megbízható használat közben. Mivel nem keletkezik veszélyes anyag. Minimális fenntartási költség jellemző az Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

A hőszivattyú tulajdonképpen egy fordított hűtőszekrény. Mindenki tudja, hogy a hűtőszekrény a lakás melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működése ugyanilyen. Csakhogy inverz módon megy végbe a folyamat. A melegebb térségből elvonja a hőt és átadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek az üzemeltetéséhez pénztárca kímélő áramra van szükség.


A kőolaj díja folyamatosan drágább lesz. Ezek az fosszilis energiaforrások néhány évtizeden belül kifogynak. Panasonic Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás drasztikus hatásától. Védelemben élhetjük hétköznapjainkat. Nem kell attól megijedni, hogy a földgáz ára akármelyik órában egetverően megnő. Panasonic Aquarea, Aquarea T-CAP: ide kattintson a folytatáshoz. Holott a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy teljes életen át megfizethető árú fűtést garantál.

Címke: Aquarea T-CAP, Aquarea hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Aquarea, hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-08-24 13:22

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.