Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú - környezettudatos fűtési megoldás

Panasonic Aquarea hőszivattyúval a környezetbarát fűtés többé nem kivitelezhetetlen vágyálom. Sokan úgy gondolják, hogy egy hőszivattyú szerzése borzasztóan költséges mulatság. Noha egy gyors fejszámolással hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ez mekkora tévedés. Néhány év alatt a régi fűtés miatt sokkal többet költünk hasztalanul, mint amennyibe kerül egy hatékony hőszivattyú. Sajátos módon a Panasonic hőszivattyú hidegben is megőrzi száz százalékos hatásfokát. Emiatt sokkal rövidebb idő alatt megtérül a hőszivattyúba fektetett pénz

Hőszivattyús fűtés - Az Aquarea hőszivattyú lényegében egy fordított hűtőszekrény. Mindenki tudja, hogy a hűtő a konyha meleg levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működési elve ugyanez. Azonban fordítva megy végbe a művelet. Egy melegebb helyről elvonja a hőt és átadja a hidegebb helyen. Ennek a folyamatnak az üzemeltetéséhez kedvező árú elektromosságra van szükség.

Az olaj költsége minduntalan magasabb lesz. Ezek az fosszilis energiahordozók hamarosan kiapadnak. Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás drasztikus hatásától. Nyugodtan élhetjük hétköznapjainkat. Nem kötelező attól tartani, hogy a gáz ára bármelyik évben egetverően kirobban. Viszont a Panasonic hőszivattyú újratermelődő energiaforrás. Egy teljes életen át megfizethető fűtést garantál.

Panasonic hőszivattyús fűtési rendszer kiépítése mindig megtérül. A gáz díja előreláthatóan ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. Az olcsó fűtési költség mellett garantálja a családi háznak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a bankszámlánkon marad.


Környezetvédelmi szempontból is a listák tetején van az Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtés. Lényegében semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Egészségünk és Földünk védelme szempontjából nélkülözhetetlen beruházás. Gyerekeinkre is gondoljunk, amikor a Föld múlandó energiaforrásait használjuk fűtéshez. Hőszivattyú ár, geotermikus fűtés: részletek ezen a weboldalon.

Kategóriák: hőszivattyú, Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea hőszivattyú, Aquarea T-CAP, Aquarea, Panasonic Aquarea

Forrás: aquarea.hu, 2016-08-19 15:44

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.