Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Költöztetés tippek

Gyakran idéz elő idegesítő meglepetést, hogy költöztetés után a díj nagyobb a vártnál

Költöztetés - Költöztetéskor nagyon fontos, hogy milyen körülmények között jutnak értékes eszközeink a korábbi helyéről az újba. Gyakran az ismerősöket kérik meg , hogy legyenek segítség a bútor szállításban. Ami a költöztetés alkalmával számtalan gondhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a súlyos felszerelések szállítása nem is olyan egyszerű. Azt gondoljuk, hogy a költöztetés alkalmával négy saroknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Azonban az ilyen kezdetleges költöztetés megszokások során szoktak nagyon rondán kárt szenvedni a háztartási berendezésünk. Ami szintén balesettel járhat.

Sokan nem tudják, hogy miért olcsón számláznak a költöztetés cégek. Soha többé egyetlen bútorhoz nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Költöztetés adatokért kattintson erre a honlapra. Korábban költöztetéskor a barátommal együtt rakodtunk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a nehéz mosógép belevág a tenyerembe. A korábbi utálatos költöztetés megtapasztalások miatt legutóbb költöztető szakembereket kerestem fel. Villámgyorsan felmérték a lakásom, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Címkék: Költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-02-04 18:35

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.