Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Részecskeszűrő árak

Régi személygépjármű megvásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő kitisztítja önmagát. Viszont ehhez intenzívebb fordulatszámon kell vezetni huzamosabb ideig. Részecskeszűrő tudásbázis a reszecske-szuro.hu weboldalon. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben meglévő szennyeződés kiég. A részecskeszűrő gondja túlnyomórészt 160 ezer km körül bukkan elő. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon fedezhető fel több tanulmány. Ez leginkább a személygépkocsi igénybevételétől függő. Akik kiváltképpen rövid utakon használják, gyorsabban szembesülnek a problémával.

Hibás részecskeszűrőt javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon drága kiadás, amíg utóbbi kedvezményes árú eljárás. Régebbi jármű vásárlása előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnos számottevő esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető leszerelés nélkül.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: array, 2017-02-27 16:58

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.