Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Mesekönyv amit imádnak a gyerkőcök

A felcseperedő kölyöknek jókora szüksége van arra, hogy mesekönyv segítségével átlássa az egyszerű humán kapcsolatokat, szimpatizáljon a bajnokokkal és megismerje a gonoszokat

Mesekönyv - Több modern mesetörténettel ellentétben, a mesekönyv történeteiben a gonoszság éppúgy jelen van, mint az erény. A jó és a rossz majdnem minden mesében alakot ölt valamelyik karakterben, és megnyilvánul cselekedeteiben, mint ahogy mindkettő jelen van az életben és minden emberben is. Ez a kettősség hordozza azt az erkölcsi problémát, amelynek megoldásáért küzdeni kell. A népmesék a megélhetési problémákat mindig tömören és nyilvánvalóan fogalmazzák meg. Így a lurkó a kérdés lényegével szembesül, míg a nyakatekertebb cselekmény csak összezavarná a lurkót. A mesekönyv minden tényállást egyszerűsít. Alakjait határozott vonallal alkotja meg, a részletek közül csak a legfontosabbakkal foglalkozik. Mesekönyv részletezésért kattintson erre a honlapra. résztvevőiben elenyésző az egyéni vonás, inkább típusokat képviselnek.

Címkék: Mesekönyv

Forrás: meseld.hu, 2017-04-19 13:53

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.