Menü
Telefonszám
Kapcsolat

A zöld tea jótékony hatása egészséges életünkre

A zöld teában lévő antioxidánsok megvédik egészségünket a szabad gyökök kimondhatatlanul káros hatásaitól

Zöld tea - A rendszeres zöld tea fogyasztás hatása sokak érdeklődését felkeltette. Merthogy a zöld tea tengernyi pozitív hatással rendelkezik. A rákos betegség legyőzésében is segít. A zöld teában meglevő egyik alkotóelem olyan folyamatokat aktivál, ami a káros sejtek pusztulásához vezet. Míg normális sejteket egészségesen hagyja. Nagyon sok kísérlet feltárta, milyen pozitív hatása van, ha zöld teát iszunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a rosszindulatú daganatok kialakulásának kockázatát.

Mindennapos testmozgással társítva a zöld tea fogyasztó hatása még észrevehetőbb testsúly csökkenést okoz. Felpörgeti az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be elengedhetetlen feladatot. Az elhízás elleni harcban pótolhatatlan szerepe van a zöld tea anyagcserére gyakorolt pozitív hatása. Kutatások bebizonyították, hogy a zöld teában található vegyületek kedvezően befolyásolják a vér koleszterin szintjét. Fogyásban is kulcsfontosságú feladata van a zöld teának.

Címkék: Zöld tea

Forrás: tea.hu, 2017-05-19 12:45

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.