Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Amit ismerni ajánlott a hőszivattyúról

Ezernyien úgy képzelik, hogy egy hőszivattyú szerzése felettébb drága mulatság

Hőszivattyú - Hőszivattyúval függetlenné válhatunk az olajár robbanás durva hatásától. Biztonságban élhetjük napjainkat. A kőszén díja egyre magasabb lesz. Ezek az fosszilis energiaforrások hamarosan kifogynak. Nem kötelező attól rettegni, hogy a gáz ára bármelyik pillanatban egetverően megugrik. Ezzel szemben a hőszivattyú újratermelődő energiaforrás- egy egész életen át megfizethető árú fűtést ad.

A hőszivattyú egy magasabb hőfokú térségből elvonja a hőt és átadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak az üzemeltetéséhez filléres áramra van szükség. A hőszivattyú tulajdonképpen egy inverz hűtőszekrény. Mindannyian tudjuk, hogy a hűtőszekrény a lakás meleg levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működése ugyanez. Az Aquarea hőszivattyú honlapon olvasható tipp. Hőszivattyú tudásbázis az aquarea.hu honlapon. Csakhogy inverz módon zajlik le a művelet.

Címkék: Hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-05-07 19:45

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.