Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Rendkívüli online rádió

Nagyon sok imádott felvétel egy kivételes online rádióban

Online rádió - Sajnálatosan hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Korunkban már számos helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az ép társadalom jobban megismerje a fogyatékos emberek világát. Ebben társ a különleges online rádió. Adás hírek a lepesradio.hu honlapján.

Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint ép munkatársainak. Az online rádió személyzetének alapvető, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársát. Meghatározó feladata a szeretett online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják kifejezni tehetségüket.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-06-26 21:56

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.