Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Online rádió imádott felvételekkel

Rengeteg kedvelt felvétel az online rádióban

Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Meghatározó feladata a szeretett online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják megmutatni tehetségüket. Az online rádió személyzetének alapvető, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársait. Javaslatok a Lépés Rádió online rádió weblapon.

Napjainkban már nagyon sok helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet abból a célból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom kellően megismerhesse a fogyatékos egyének életét. Ebben társ a különleges online rádió. Sajnálatos módon Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő személyeket és nemigen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-03-03 20:31

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.