Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Részecskeszűrő és az autóalkatrész tisztítás

Régi autó megvásárlása előtt sajnos nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota

Szűrőrészecske Autóalkatrész - Egy jó részecskeszűrő a korom kilencven százalékát képes magába ejteni. Tengernyien nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel autók részecskeszűrővel vannak felszerelve. A részecskeszűrő szerepe az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló anyagok szabadon távozását.

Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a motort. Amikor ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépjármű fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye igen leromlott. Tudásbázis a Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon.

A részecskeszűrő javítása irdatlanul drága költség. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A minőségi részecskeszűrő költsége több százezer Ft. Temérdek rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, mert a csere díja rettentően magas.

Régebbi személygépkocsi megvásárlása előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnos temérdek esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható át szétszerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt javítani vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon magas költségű, amíg utóbbi olcsó megoldás.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-10-30 20:58

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.