Menü
Telefonszám
Kapcsolat

Gyapjú paplan és a paplanhuzat 200x220 vásárlás

Műszálas töltetű paplan széles körben kedvelt - ágytakarok

Meleg takaró: Az Otthonkomfort webshop leglényegesebb küldetése, hogy pompás paplanok hatalmas kínálatával szerepeljenek a piacon. Kedvező paplan díjakkal minden egyes vásárló részére. A megrendelők elégedetten távoznak és ismételten betérnek hozzájuk.

Ha nem csupán egy paplant akar, hanem saját magára szabottan a vágyaira kitalált paplant, a megfelelő helyen jár náluk. A zavartalan alvás jelentős feltétele egy kíméletes paplan. Adatok az Otthonkomfort paplan weboldalon. Paplan termékek között előforduló Naturtex bőséges gyártói múlttal rendelkező márka képviselője.

Gyapjú paplan a fázósaknak. A gyapjú attribútuma, hogy remek hőtartó. A test hőmérsékletét gyorsan átveszi és megőrzi, az izzadást magába zárja. Pamut borítású paplan a természetes anyagok szeretőinek.

A paplan gyártás vadiúj innovációja, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik fel. Amely befolyásolja testünk hőjét. Fagyos időben meleg érzetet ad, nyári forróságban finom hűvös érzést eredményez. A természetes anyagú paplan rajongóira is figyelmet fordítottak a gyártók. A műszálgolyós töltetet befedő fedőanyagot pompás pamutból gyártják. Testünk csak naturális anyagokkal kapcsolódik.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-11-01 21:31

2005 - 2020 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.