Menü
Telefonszám
Kapcsolat
MinőségMánia weboldal készítés referencia

MinőségMánia weboldal készítés referencia

A MinőségMánia Felhő CMS vadonatúj projekt. A honlapkészítéssel és keresőoptimalizálással kapcsolatos korábbi referenciákat a szakoldalakon találja:

  • Honlapkészítés, online marketing: közreműködtem 239 db honlap fejlesztésében, ezután abbahagytam  a számolást: Honlapkészítés, online marketing referencia »
  • Keresőoptimalizálás: több mint 300.000 db kulcsszó került az első oldalra pályafutásom során. Ezt a tudást felhasználva elkészült a SEOZSENI, ahol minden vállalkozó saját maga kerülhet az élmezőnybe az útmutatásaim alapján. 8.919 kulcsszó a Google első helyén és 45.966 kulcsszó a Google első oldalán: Keresőoptimalizálás referencia »

Üzletkötő weboldalak és webáruházak mintáját itt találja

Idő = Élet. Ne töltse idejét (életét) új ügyfelek szerzésével. Legyen több ütős honlapja is a Google kereső élmezőnyében. Impulzív reklámszövegekkel maximalizálja az eladások számát. Lazítson és élvezze, ahogy az online vevőszerző folyamat magától termeli a profitot. Köszönöm figyelmét, tisztelettel:

Verdes János
Verdes János

2005 - 2021 © minosegmania.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.